Webinar: terugkijken
E-health

Webinar: terugkijken

30/07/2020
Delen via \a\a

Donderdag 9 juli vond het webinar ‘Regionale samenwerking in ANW-zorg’ van De ZorgCentrale samen met Spoedzorg Rotterdam plaats.

Spoedzorg Rotterdam is een initiatief van drie grote vvt-aanbieders in Rotterdam (ouderenzorg). Vanaf 3 februari 2020 bundelen zij krachten en werken zij samen op organisatie overstijgend (lokaal of regionaal) niveau in de avond, nacht en weekenden wat betreft de ongeplande zorg. Vanaf de start is Spoedzorg Rotterdam een samenwerking met De ZorgCentrale aangegaan, om de meldingen die binnenkomen op één centraal punt te verzamelen, te verdelen en door te zetten naar een medewerker die snel ter plaatse kan zijn om de zorgvraag in behandeling te nemen.

In het webinar Regionale samenwerking in ANW-zorg is besproken hoe de verschillende partijen tot elkaar zijn gekomen, wat de succesfactoren waren, welke valkuilen er zijn geweest en welke stappen andere organisaties kunnen nemen om tot een zelfde samenwerking te komen. Ook werd er stil gestaan bij de toekomstige ambities en uitdagingen.