Bereikbaarheidsdiensten

Bereikbaarheidsdiensten

Altijd beschikbaar dankzij De ZorgCentrale

24/7 uur per dag bereikbaar

Altijd bereikbaar, omdat onze medewerkers úw medewerkers zijn

Het is fijn als cliënten en patiënten jou op elk moment van de dag telefonisch kunnen bereiken. Op drukke momenten of buiten openingstijden kunnen wij fungeren als verlengde van jouw organisatie of bedrijf. Onze centralisten kennen het bedrijf in al z’n facetten en werken altijd volgens de richtlijnen van jouw organisatie. Daarbij bewaken we de identiteit van de organisatie. Jouw klanten krijgen snel een deskundig persoon aan de lijn die hun vragen kan beantwoorden. Weten wij het antwoord niet, dan verbinden we door naar de juiste mensen binnen je organisatie.

Deze dienst is er voor uiteenlopende gezondheidsorganisaties zoals huisartsen en tandartsen. Wij zijn jouw professionele back-up. Ook op momenten dat je organisatie even geen bemensing heeft, loopt de dienstverlening via ons naadloos door.

 

Ook dag en nacht bereikbaar zijn?

Je wilt topzorg leveren. Bereik- en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijk. We helpen je daar graag bij. Op drukke momenten of buiten openingstijden kunnen wij fungeren als verlengde van jouw organisatie of bedrijf. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen het je graag!

Foto van de meldkamer van De Zorgcentrale