Werken bij De Zorgcentrale

Werken bij De Zorgcentrale

Bekijk snel het aanbod aan vacatures

Onze organisatie

Maak kennis met Incluzio

Incluzio is de overkoepelende organisatie achter De ZorgCentrale en ATA Personenalarmering. We zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van de zorgsector voor acute en niet-planbare zorgvragen. Onze kracht ligt in onze zorgcentrale die 24/7 draait, onze eigen hulpverleners en een technische dienst die voor de klanten klaarstaat. We zijn door heel Nederland actief.

We focussen ons op de waarde die wij volgens onze klanten toevoegen, op resultaten en samenwerking. Daarbij gaan we innovatieve projecten in de zorg- en welzijnssector niet uit de weg. In de markt van persoonlijke alarmering zijn wij inmiddels een belangrijke speler. Niet alleen werken we graag samen met externe partijen, ook onze betrokken en gemotiveerde collega’s trekken alles uit de kast om de klant samen zo goed mogelijk te helpen.

Wij maken van elke buurt een betere buurt

Om dit mogelijk te maken, geven we onze medewerkers alle ruimte en verantwoordelijkheid om samen met wijkbewoners te werken aan een betere buurt. Incluzio is actief in alle sectoren van de zorg, dienstverlening en het sociale domein. We hebben een samenleving voor ogen waarin iedereen meetelt en meedoet. Degene waarbij dat niet vanzelf gaat, begeleiden we daarin graag.

Onze vacatures

Wil jij jouw steentje bijdragen? Bekijk dan de vacatures van De Zorgcentrale.

De vacatures van Incluzio vind je op werken bij incluzio.