Over ons

Over ons

Wij gaan voor efficiëntere en betaalbare zorg door zorginstanties zoals die van jou te ontlasten.

Ontdek De Zorgcentrale

Wij gaan voor efficiëntere en betaalbare zorg. Dit doen we door zorginstanties zoals die van jou te ontlasten. Wij nemen taken van het personeel uit handen waardoor zij tijd overhouden en zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is: goede en kwalitatieve zorg leveren. Onze specialisten voeren onder andere de medicatiecontrole uit, ondersteunen bij het monitoren van de vitale waarden, zijn er ’s nachts met zorg op afstand en nog veel meer. Zo bieden we op een professionele manier oplossingen voor hulpvragen rondom zorg, welzijn, veiligheid en wonen. We denken graag met je mee over passende zorgoplossingen voor je organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschil maken in het leven van mensen in een kwetsbare situatie

Onze klanten

Wij ondersteunen op afstand zorgprofessionals, mantelzorgers en cliënten in de zorgketen. Samen met onze klanten en leveranciers zijn we een strategische partner in samenwerking en ontwikkelingen. 

Thuiszorgorganisaties
Welzijnsorganisaties
Kraamzorgorganisaties
(Medische) klinieken
Tandartsen en huisartsen
Logo's partners De Zorgcentrale

Samenwerkingen

Voor welke organisaties werken wij?

Als strategisch partner zijn wij continu op zoek naar waardecreatie en innovatieve verbeteringen. Hiervoor participeren wij met onze klantorganisaties en leveranciers in projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en diensten. Wij werken met diverse partners samen.

Even voorstellen

Onze mensen

We zijn trots op onze medewerkers en stellen ze daarom graag aan je voor. Ontmoet onze zorgcentralisten en collega’s in de ondersteunende functies.

Bernadette aan het werk op de meldkamer
Artikel

Bernadette Waelen

Als iemand contact opneemt met De ZorgCentrale, kan het zomaar gebeuren dat Bernadette Waelen dat telefoontje beantwoordt. Zij is een van onze zorgcentralisten. ‘Het leuke is het contact met mensen.’ ‘Ik heb altijd in de zorg gewerkt, aan het bed. Een nieuwe vorm van zorg op afstand, dat...

12/03/2015
Wilma Sligman
Artikel

Wilma Sligman

Tevreden klanten: dat begint allemaal bij een goede kwaliteit dienstverlening. Daarom is het belangrijk dat we...

12/03/2015
Collega Rien staat in de meldkamer van de Zorg Centrale
Artikel

Rien van Dijke

Hij neemt met hetzelfde gemak een oproep aan als waarmee hij collega’s aanstuurt. Het is Rien...

10/03/2015
WDTM Ketenkeurmerk

De beste kwaliteit en hoogste betrouwbaarheid

Wie je ook bent of voor wie je ook werkt, je wilt er zeker van zijn dat je kwaliteit levert en geleverd krijgt. Net als onze leveranciers, installateurs, zorgcentrales, alarmopvolgers en aanbieders werken we volgens het WDTM Ketenkeurmerk. Voor jou als organisatie betekent dat kortweg dat je de beste kwaliteit en hoogste betrouwbaarheid krijgt.

Ervaringsdeskundigen uit alle sectoren ontwikkelden het keurmerk waarna een externe en onafhankelijke partij het model toetste. Audits worden afgelegd door hiervoor opgeleide auditoren. Doe je zaken met een WDTM-gecertificeerd bedrijf? Dan weet je dat je te maken hebt met een betrouwbare dienstverlener.

Wij gaan zelfs nog een stap verder. Als enige in Nederland certificeerden we ons voor maar liefst vier rollen, namelijk die van aanbieder, installateur, zorgcentrale én alarmopvolging. Voor ons een keurmerk, voor jou vertrouwen.