Vacatures De ZorgCentrale

De ZorgCentrale.nl (vestiging Schiedam) maakt onderdeel uit van Incluzio en is gespecialiseerd in hulpverlening in de zorgsector voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking.

ZorgCentrale.nl werkt intensief samen met ATA (Amsterdam), om op de markt van zorg en welzijn maximale toegevoegde waarde te bieden voor individuele klanten en zorgorganisaties. Wij werken landelijk, hebben een eigen professionele zorgcentrale (24/7), eigen hulpverleners en een technische dienst die voor onze klanten klaar staan.

Wij participeren in vele innovatieve projecten in de zorg en welzijnssector en zijn in de markt van persoonlijke alarmering een grote speler van betekenis. Creëren van klantwaarde, resultaatgerichtheid en samenwerken zijn voor ons belangrijke kerncompetenties. Wij hebben betrokken en gemotiveerde collega’s die samenwerken om klanten met een hulpvraag zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij Incluzio krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met wijkbewoners te werken aan een betere buurt. Incluzio is integraal actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daarbij helpen we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat.

Direct naar de vacatures van De Zorgcentrale? Klik dan hier.

Meer informatie over werken bij Incluzio en al onze vacatures vind je terug op www.werkenbijincluzio.nl.